Informace

Pozemek

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v oblíbené a vyhledávané rekreační oblasti Slunečná jezera v Senci.

Parcela je rovinatá a vede k ní asfaltová příjezdová cesta. Jsou tu též přivedeny veškeré inženýrské sítě, protože na pozemku původně stála chata.

2 minuty chůze je vzdálena pláž a hřiště. Areál je monitorován kamerovým systémem a vybaven připojením na internet. 2 km od nemovitosti se nachází supermarket. Rychlý je dosah dálnice stejně jako přístup k vlakové i autobusové dopravě. Areál Slunečných jezer nabízí nespočetné množství aktivit jako je turistika, vodní kola, dětské mini skútry, trampolíny, paddleboarding, plážový volejbal, házená, plážový fotbal, vodní skákací hrad, tenis minigolf, jóga, zumba apod. Lokalita disponuje množstvím restaurací, bufetů a velkým aquaparkem. V zimě je možné využít vnitřní část aquaparku s wellness včetně saunového světa.

Možnost přikoupit i sousední dům s pozemkem.

Celková výměra 259 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41831
  • Cena celkem
    3 031 800 Kč / 120 000 €
  • Cena za m2
    11 706 Kč / 463.30 €
  • Celková plocha
    259 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.