Informace

Pozemek

Pozemek o výměře 1 220 m2, s bazénem, okrasnou zahradou, pěknými výhledy a platným stavebním povolením pro výstavbu rodinného domu v malebné obci Říčany u Brna poskytující veškerou potřebnou infrastrukturu i dobré spojení s moravskou metropolí.

Na ploše o tvaru téměř pravoúhlého čtyřúhelníku jsou veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn). Příjezd je po zpevněné osvětlené komunikaci, nabízený pozemek se nachází u jejího slepého konce. Na pozemku je vykopaný sklep, vybudovaný bazén a vzrostlá upravená zahrada. Součástí kupní ceny je i architektonický projekt a stavební povolení na výstavbu moderní a chytře řešené vily.

Vyvýšené místo umožňuje nerušené výhledy na okolní zalesněné kopce i zdejší barokní kostel. Obec žije bohatým společenským životem, jsou zde hřiště, sportoviště, přírodní koupací biotop, tenisové i beachvolejbalové kurty. Funguje tady mateřská a základní škola, ZUŠ, jazyková škola, pošta, zdravotní středisko, obchody i restaurace. Okolní příroda nabízí množství výletních tras pěšky i na kole. Místo je dobře dostupné, řidiči ocení blízký nájezd na dálnici D1, s okolními městy včetně Brna mají Říčany přímé autobusové spojení.

Celková plocha 1 220 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43794
  • Cena celkem
    13 650 000 Kč / 538 993 €
  • Cena za m2
    11 189 Kč / 441.80 €
  • Celková plocha
    1 220 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.