Informace

Byt, 2+kk

Nabídka severovýchodně orientovaného ateliéru s parkováním, který je součástí novostavby nedávno dokončeného komplexu horských apartmánů TRIO Harrachov, zasazeného do klidného místa u lesa a zároveň pár kroků od centra oblíbeného střediska. Vhodné i jako investiční příležitost. 

Dispozici apartmánu v 1. nadzemním podlaží tvoří prostorná obytná místnost s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, koupelna (sprchový kout, WC) a předsíň.

Ke standardu vybavení patří dřevěná podlaha (v koupelně keramická dlažba), dřevěná velkoformátová okna s tepelně a akusticky izolačními trojskly a bezpečnostní izolační vstupní dveře. Kuchyňská linka je plně vybavena. Vytápění plynové centrální. Kupní cena zahrnuje venkovní parkovací stání a sklepní kóji ideální k uskladnění kol, lyží a dalšího sportovního či dětského vybavení.

Komplex je umístěn u potoka a lesa na úpatí vrchu Hřebínek, 200 metrů od malé lanovky. V pěším dosahu (600 m) je i skiareál se stanicí lanovky Delta vedoucí okolo skokanských můstků na Čertovu horu. K dalším snadno dostupným aktivitám patří golf (9jamkové hřiště s indoor simulátorem), bobová dráha, lanové centrum, koupaliště, krytý bazén nebo paragliding. Hlavní promenáda je blízko, ale zároveň neruší. U komplexu je restaurace, další se nacházejí v těsné blízkosti stejně jako potraviny, pošta nebo bankomaty. K zajímavostem městečka patří sklářské nebo ski muzeum či úchvatné Mumlavské vodopády. Z Prahy je Harrachov vzdálen necelé 2 hodiny pohodlné jízdy.

Podlahová plocha 49,59 m2, sklep.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101625
  • Cena celkem
    6 200 000 Kč / 246 374 €
  • Podlahová plocha *
    50 m²
  • Celková plocha
    50 m²
  • Parkování
    1 venkovní parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.