Informace

Byt, 2+1

Plně vybavený apartmán na 1. nadzemním podlaží komorního bytového domu situovaného v rezidenční části Prahy 10 - Hostivař nabízí soukromí a výhled do krásné společné zahrady s grilem a zázemím pro děti.

Byt sestává z kuchyně s jídelním stolem, pohovkou a vstupem na terasu, jejíž navazující část se bude převádět do výlučného užívání novému majiteli, 2 ložnic, koupelny se sprchovým koutem a předsíně. Na terase k němu dále přiléhá dřevěný úložný prostor (cca 4 m2). Rezidentům domu je k dispozici také velká zahrada s dřevěným domkem pro úschovu kol či lyžařského vybavení, gril a houpačka. Parkování je možné na ulici.

V roce 2021 proběhla rekonstrukce budovy a bytových jednotek. Příjemný interiér nyní dotváří dřevěné plovoucí podlahy v pokojích, velkoformátová dlažba v koupelně a vybavená kuchyňská linka. Byt má centrální topení a elektronický zámek na kód.

Bydlení v ústřední části Hostivaře nabízí kompletní občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost (170 metrů na tramvajovou zastávku). Pár minut chůze od domu se nachází obchodní centrum, dětská hřiště, mateřská škola, základní škola či vlakové nádraží Hostivař. Naučná stezka Povodím Botiče představuje pěknou vyjížďkovou trasu pro cyklisty, k procházkám přímo vybízí nedaleký lesopark s přehradou, která láká k mnoha sportovním aktivitám či slunění na pláži.

Podlahová plocha 55,1 m2, terasa 15,4 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106014
  • Cena celkem
    7 840 000 Kč / 310 249 €
  • Podlahová plocha *
    55 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    71 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.