Informace

Byt 1+kk, 3. a 4.NP, č. 06

Byt s parkovacím stáním v nové komorní rezidenci George, která byla vystavěna nedaleko Klínovce v Krušných horách a romantického Poohří. V zimě vedou okolím upravené běžecké tratě, mimo zimní sezónu je k dispozici spousta turistických a cyklistických tras po české i německé straně pohoří. Vlastní byt v malebném nezalidněném středisku Kovářská bude možné si užívat už tuto zimní sezónu. 

Byt ve 3. podlaží tvoří obývací pokoj s atriem pro jídelnu, příprava na kuchyňský kout, podlaží na spaní, koupelna (s WC, umyvadlem a sprchovým koutem) a zádveří.

Standard zahrnuje německou voděodolnou laminátovou podlahu Classen, italské obklady Marazzi, plastová okna s trojskly, protipožární vchodové dveře, designovou koupelnovou sanitu a baterie nebo centrální vytápění automatickým kotlem na dřevěné pelety. Budova díky sedlové střeše, podezdívce z přírodního kamene kvarcitu a obkladům ze sibiřského modřínu přirozeně zapadá do zdejšího prostředí, moderní technologie se postarají o minimální náklady na energie. K dispozici je příprava na saunu s relaxační zónou, lyžárna, dětské hřiště a altán s posezením ideální pro společné grilování. K bytu přísluší venkovní parkovací stání.

Dům stojí na okraji malebného městyse Kovářská, u málo frekventované a zároveň celoročně udržované komunikace. V centru fungují restaurace, kavárna, prodejna potravin, pošta nebo muzeum. Přímo okolo domu prochází cyklostezka, během chvíle je možné se napojit na turistické trasy. Skiareál Klínovec je vzdálen necelou čtvrthodinu jízdy autem, v pohodlném dosahu je i německý Fichtelberg. Cesta z okraje Prahy až k domu zabere po dálnici D7 asi hodinu a čtvrt, s okolními městy má Kovářská dobré autobusové i vlakové spojení.

Podlahová plocha 58,3 m2 (z toho 19,3 m2 půdní vestavba).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106132
  • Cena celkem
    5 499 000 Kč / 217 782 €
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Celková plocha
    58 m²
  • Parkování
    Jedno parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.