Informace

Byt, 2+1

Designový byt s vysokými stropy situovaný na 2. nadzemním podlaží cihlového bytového domu ve Starém Městě blízko Jakubova náměstí. Kompletní rekonstrukce dodala bytu moderní nádech se zachováním staroměstského rázu.

Byt začíná vstupní halou, odkud se přes dvoukřídlé dřevěné dveře vchází do prostorného obývacího pokoje. Ten je průchozí s kuchyní vybavenou nábytkem na míru a vestavěnými spotřebiči. Prostor doplňuje jídelní část s velkým stolem, kolem kterého se pohodlně usadí až osm osob. Ložnice orientovaná do klidného vnitrobloku je přístupná z předsíně i kuchyně a disponuje vestavěnou šatní skříní. Koupelna s vanou a toaletou je přirozeně větraná a prosvětlená díky dvěma menším oknům. K bytu přísluší sklep.

Atmosféru staroměstského bydlení podtrhují stropy vysoké 3,2 metru. Při pečlivé rekonstrukci byla zrepasována původní okna, dubové parkety i dvoukřídlé dveře vedoucí do obývacího pokoje a kuchyně. Vytápění je ústřední, ohřev vody zajišťuje vlastní kotel.

Centrum Starého Města nabízí veškerý komfort života uprostřed metropole. V blízkosti domu se nalézá Jakubovo náměstí, obchodní centrum Niva a Eurovea s restauracemi lemujícími nábřeží Dunaje. Lokalita rovněž zajišťuje snadný přístup k veřejné dopravě včetně autobusového nádraží s obchody a možností mezinárodní přepravy. Pěšky se lze pohodlně a rychle dostat do historického centra Bratislavy.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106209
  • Cena celkem
    10 613 400 Kč / 420 000 €
  • Podlahová plocha *
    68 m²
  • Celková plocha
    70 m²
  • Světlá výška stropu
    3,20 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    2 m²
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.