Informace

Byt, 2+kk

Nevšední byt se spoustou světla a balkonem s nerušenými výhledy na přírodní památku Hrnčířské louky je součástí komorní rezidence vytvořené v historické usedlosti zasazené do místa s poklidnou venkovskou atmosférou. Čtvrť Šeberov je oblíbená právě pro svůj sousedský charakter, širokou občanskou vybavenost, dobrou dopravní dostupnost i blízkost přírody.  
 

Byt umístěný ve 3. podlaží domu se skládá z otevřeného obytného prostoru s kuchyní, jídelnou a vstupem na západně orientovaný slunný balkon s krásným výhledem, dále 1 ložnice, koupelny, samostatné toalety a předsíně. Obývací pokoj poskytuje díky otevření stropu do krovu a velkému francouzskému oknu na balkon pocit volnosti, schodiště vede na galerii s pracovním a relaxačním koutem. 

Rezidence byla zkolaudována v r. 2016. Ke standardu patří plovoucí dřevěná podlaha, v koupelně keramická dlažba, dřevěná eurookna a střešní okna Velux, vchodové dveře jsou bezpečnostní. Součástí vybavení bytu jsou také rolety pohlcující teplo, kuchyňská linka se spotřebiči Electrolux (i pračka a sušička). Kupní cena zahrnuje venkovní parkovací stání ve dvoře, přístup do bytu je po venkovním zastřešeném schodišti a pavlači

Jedinečné místo obklopené loukami a rybníky dýchá historií, zdejší dominantu tvoří kostel z přelomu 13. a 14. století. Přímo u rezidence je autobusová zastávka, odkud se lze za 7 minut dostat ke stanici metra Opatov. V rychlém dosahu jsou obchody, restaurace, kavárny i četná sportoviště, pěknou krajinu protíná několik cyklotras. Autem je možné se snadno napojit na dálnici D1 a Pražský okruh.

Podlahová plocha 78.21 m2 (z toho galerie 16 m2), balkon 7,8 m2

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100329
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 300 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    78 m²
  • Balkon
    8 m²
  • Celková plocha
    86 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.