Informace

Byt, 2+kk

Nový byt s velkým krytým balkonem ve 3. podlaží rezidenčního projektu Zahálka. Moderní čtvrť navržená renomovanými architekty s respektem k přírodě vzniká v dolní části Modřan přímo u golfového hřiště a cyklostezky. Byt je nabízen kompletně vybavený. Garážové stání a sklep v ceně. 

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 ložnice, koupelna (se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a přípojkou na pračku) a předsíň. Z obou pokojů je možné vstoupit na balkon, který je orientován na budoucí nádvoří se zelení

Ke kvalitnímu standardu patří dřevěné podlahy Boen, sanita Villeroy & Boch a Hansgrohe, velkoformátové obklady a dlažba, interiérové dveře Vetos, vstupní bezpečností dveře tř. 3 s protipožární odolností a zvukovým útlumem, dřevěná francouzská eurookna s izolačními dvojskly, datová a televizní zásuvka v obou pokojích, videotelefon, rekuperační jednotka k automatickému přísunu čerstvého vzduchu, vytápění z centrální domovní kotelny. V bytě je instalována kuchyňská linka a vestavěná skříň a předsíňová stěna. Balkon lze zastínit posuvnými lamelami. K jednotce přísluší sklep a garážové stání, oboje přístupné pohodlně výtahem

Rezidence se nachází v rozvíjející se oblasti nabízející široké možnosti sportovního vyžití. V bezprostřední blízkosti je golfové hřiště, volnočasový areál, dětská hřiště i cyklostezka, po níž lze bezpečně dojet za 20 minut na výtoňskou náplavku nebo za 25 minut až do centra. Tramvajová zastávka s rychlými a častými spoji do centra je vzdálena necelých 10 minut chůze, do centra na Hlavní nádraží se lze dostat také vlakem. Přímo v rezidenci vznikne mateřská škola, kavárna nebo supermarket. 

Podlahová plocha 52,8 m2, balkon 13,7 m2.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100417
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    53 m²
  • Balkon
    14 m²
  • Celková plocha
    67 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.