Informace

Byt, 2+kk

Bezbariérově přístupný nový byt s velkou lodžií a prostornými pokoji je umístěn v 5. podlaží nízkoenergetické budovy se 2 výtahy a podzemní garáží. Projekt je zasazen do původně industriální oblasti, která se nyní přeměňuje v příjemnou rezidenční čtvrť s veškerými službami, upravenou zelení a výbornou dopravní dostupností metrem i tramvají.

Plocha bytu je rozdělena na obytný prostor s přípravou na kuchyni a se vstupem na lodžii, 1 ložnici, koupelnu (s vanou, WC, umyvadlem a přípojkou na pračku) a předsíň. Velikost pokojů umožňuje snadno změnit dispozici na 3+kk.  

Dům byl dokončen v r. 2022. Součástí standardu jsou dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, kvalitní sanita či plastová okna s přípravou na předokenní žaluzie na elektrické ovládání. Vytápění je centrální, energeticky velmi úsporná budova zajišťuje nízké provozní náklady. V kupní ceně je zahrnuto garážové stání a sklep. Obyvatelé mohou využívat kolárnu/kočárkárnu se sprchou pro mytí psů, kol nebo kočárků. 

Rezidenční komplex je doplněn o příjemné veřejné prostranství s parkem vytvořeným renomovanými krajinářskými architekty. K výhodám patří také poloha přímo u stanice metra a tramvajové zastávky Kolbenova. V dosahu je obchodní centrum, několik restaurací, kavárna nebo galerie Pragovka. Blízko je též do parku Zahrádky, odkud se lze napojit na cyklostezku vedoucí až do centra metropole.

Podlahová plocha 69,9 m2, lodžie 10,7 m2

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah
  • Bezbariérový přístup

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100605
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 691 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Lodžie
    11 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.