Informace

Byt, 7+kk

Tento jedinečný sedmipokojový penthouse je svým designovým provedením, kvalitou zpracování a se svými prostornými terasami zajímavou nemovitostí v Bratislavě. Byt se nachází v městské části Záhorská Bystrica, která definuje ideální bydlení s veškerým komfortem velkoměsta, jednoduchou dostupností a zároveň vyhledávaným soukromím a tichem venkovského bydlení.

Dispozici penthousu umístěného ve 3. patře populární Záhorská Residence tvoří stylová předsíň, prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelnou, vstupem na prostornou terasu s jižní orientací a vstupem do dlouhé chodby. Ta vede do pracovny, pokračuje k pokoji pro hosty s koupelnou pro hosty a dále k místnosti využívané jako šatna a ke dvěma ložnicovým křídlům. První křídlo disponuje walk-in šatnou, kterou může nahradit samostatný pokoj, koupelnou s vanou a toaletou a vstupem na druhou terasu. Druhé ložnicové křídlo momentálně slouží jako pánská část s en-suite koupelnou, prostorným walk-in sprchovým koutem a spoustou vestavěných skříní. Byt je vytvořen spojením dvou bytů – v případě potřeb budoucích majitelů lze jednotky opět rozdělit.

Byt se prodává zařízený exkluzivním nábytkem a dekoracemi ve stylu luxusních hotelových apartmánů. Vybavení bytu zahrnuje velkoformátová plastová okna s vnějšími elektrickými hliníkovými žaluziemi a kvalitní dlažby v kuchyni a koupelnách. Ve zbytku bytu je dlažba z portugalského korku, dřevěné podlahy z teakového dřeva a prémiové koberce. Napříč penthousem jsou použity vysoce kvalitní materiály včetně nábytku na míru a kvalitního nábytku na terase. Byt je rovněž vybaven bezpečnostním systémem Jablotron, SmartHome systémem (inteligentní domácnost ovladatelná dálkově přes mobilní aplikaci), spotřebiči Bosch a Miele či sporákem značky Bora. Atmosféru bytu doplňuje množství uměleckých děl, podsvícení a řada dalších důmyslných detailů. 

Oblíbená rezidenční lokalita v Záhorské Bystrici poskytuje veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích zařízení, obchodů a supermarketů. V blízkosti je i nákupní centrum Bory Mall a nově vybudovaná prestižní nemocnice. V nedaleké Dúbravce se nachází i populární škola The British International School. Příjemná a bezpečná lokalita plná zeleně nabízí bohaté možnosti sportovního vyžití a láká k pěší a cyklistické turistice po lesních stezkách. Výborná je i dostupnost autem přes přímé napojení na dálnici nebo využitím MHD.

Interiér 218 m2, terasy 142 m2, sklepy 2 x 5 m2.

Cena bytu je 999 900 eur, 2 prostorné sklepy (2 x 15 000 eur) a 3 parkovací místa miesta v suterénu domu (3 x 25 000 eur).

Vybavení

  • Výtah
  • Vstup na magnetické karty

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101082
  • Cena celkem
    25 087 491 Kč / 999 900 €
  • Poplatky za služby
    400 EUR měsíčně
  • Podlahová plocha *
    218 m²
  • Terasa
    142 m²
  • Celková plocha
    360 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.