Informace

Byt 3+kk, 2.NP, č. 2.36

Byt 3+kk s balkonem v projektu Nová Cihelna právě vznikajícím na místě bývalé cihelny fungující od 17. století.  V malebném lázeňském městečku Třeboň, které je součástí biosférické rezervace UNESCO a leží uprostřed romantické krajiny ideální pro cyklisty, rybáře i milovníky wellness a relaxace. Byt je vhodný pro stálé bydlení, rekreaci i k investičním účelům. Předpokládaný termín dokončení září 2026.

Plochu bytu umístěného ve 2. podlaží bude tvořit obytný prostor s přípravou na kuchyni, 2 ložnice, koupelna, samostatná toaleta, technická místnost a předsíň. Z obytné místnosti bude možné vstoupit na západně orientovaný balkon.

Součástí standardu je rekuperace, podlahové vytápění, velkoplošná plastová okna s trojskly, kvalitní vinylová podlaha, bezpečnostní vstupní dveře, v koupelně velkoformátová dlažba a sanita Grohe v moderním temném odstínu Hard Graphite. K jednotce je nutné dokoupit parkovací stání a sklep. 

Rezidenční projekt Nová Cihelna je zasazen do klidné části Třeboně, bude stát v pěším dosahu lázní Aurora či pláže rybníka Svět. Procházkou nebo nenáročnou projížďkou na kole se lze snadno dostat do unikátně zachovalého historického jádra městečka. Město s bohatou lázeňskou tradicí a živou gastro scénou ležící v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních lokalit České republiky je výborně dostupné autem například po dálnici D3, ale také hromadnou dopravou díky poloze na hlavním železničním koridoru. 

Podlahová plocha 75 m2, balkon 5,61 m2.


Pro další informace navštivte webovou stránku projektu www.nova-cihelna.cz.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101827
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha *
    75 m²
  • Balkon
    6 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.