Informace

Byt 4+kk, 4.NP, č. 4.69

Byt 4+kk se 2 balkony, terasou a zahradou v projektu Nová Cihelna právě vznikajícím na místě bývalé cihelny fungující od 17. století.  V malebném lázeňském městečku Třeboň, které je součástí biosférické rezervace UNESCO a leží uprostřed romantické krajiny ideální pro cyklisty, rybáře i milovníky wellness a relaxace. Byt je vhodný pro stálé bydlení, rekreaci i k investičním účelům. Předpokládaný termín dokončení září 2026.

Plochu bytu umístěného ve 4. podlaží bude tvořit obytný prostor s přípravou na kuchyni a komorou, 3 ložnice (dvě s přístupem na balkon), 2 koupelny, technická místnost a předsíň. Z obytné místnosti bude možné vstoupit na velkou východní terasu propojenou se zahradou. 

Součástí standardu je rekuperace, podlahové vytápění, velkoplošná plastová okna s trojskly, kvalitní vinylová podlaha, bezpečnostní vstupní dveře, v koupelně velkoformátová dlažba a sanita Grohe v moderním temném odstínu Hard Graphite. K jednotce je nutné dokoupit parkovací stání a sklep. 

Rezidenční projekt Nová Cihelna je zasazen do klidné části Třeboně, bude stát v pěším dosahu lázní Aurora či pláže rybníka Svět. Procházkou nebo nenáročnou projížďkou na kole se lze snadno dostat do unikátně zachovalého historického jádra městečka. Město s bohatou lázeňskou tradicí a živou gastro scénou ležící v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních lokalit České republiky je výborně dostupné autem například po dálnici D3, ale také hromadnou dopravou díky poloze na hlavním železničním koridoru. 

Podlahová plocha 108,65 m2, balkony 5,74 + 5,75 m2, terasa 32,58 m2, zahrada 34,70 m2.

Pro další informace navštivte webovou stránku projektu www.nova-cihelna.cz

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101836
  • Cena celkem
    13 741 500 Kč / 543 895 €
  • Podlahová plocha *
    109 m²
  • Terasa
    33 m²
  • Balkon
    11 m²
  • Celková plocha
    153 m²
  • Zahrada
    35 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.