Informace

Byt, 4+1

Svoboda & Williams je exkluzivně pověřena prodejem jedinečného klimatizovaného čtyřpokojového loftového bytu z pera architektonického studia GutGut, nominovaného na cenu CE-ZA-AR. Byt vzniká na hranici Starého a Nového Města. Výhodou jednotky jsou prosvětlené vysoké stropy dosahující výšky až 5 metrů, které podtrhují industriálního ducha loftového bydlení. Atmosféru interiérů dokreslují žebrové stropy, původní konstrukce a materiály jako sklobeton či lité terazzo. Pohodové bydlení s výhledem na Slavín a Bratislavský hrad, navíc s oddychovou zahradou pro rezidenty. Uživatelský komfort podpoří zelené střechy s fotovoltaikou a systém inteligentní domácnosti. 

Předpokládaný termín kolaudace je podzim 2025. 

Dispozici bytu tvoří v přízemí předsíň, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní s výstupem na balkon orientovaný na jihovýchod, dále ložnice, samostatná toaleta s umyvadlem a místem pro pračku. Poschodí bytu se skládá z galerie, druhé ložnice s prostorem pro oddělenou walk-in šatnu, třetí ložnice, koupelny (s místem pro vanu a WC), Dispozici je možné upravit na 5pokojový loft. 

Standard bytu zahrnuje velkoformátová hliníková okna s trojskly s vysokým akustickým standardem, elektrické stínící rolety či závěsy, vysoké stropy, vrstvené dubové parkety ve vzoru rybí kosti, podlahové vytápění, podlahové chlazení, fan-coily, systém inteligentní domácnosti, baterie Duravit či Hansgrohe, ocelové schodiště, optický internet s možností výběru ze 3 operátorů. Standardem na balkóne jsou termodesky, osvětlení, elektrická zásuvka, elektricky ovládané zastínění, nezámrzný ventil na vodu.

Výhodou pro rezidenty je kromě zeleného vnitrobloku též parkování v podzemní garáži (až 5 podzemních podlaží) s možností nabíjení elektromobilů i servisní stanice pro kola či koloběžky. K bytům je možné přikoupit sklepní kóje včetně elektrických zásuvek s vlastními měřiči. K udržitelnosti projektu přispívají fotovoltaické panely na zelené bisolární střeše budovy či použití vysoce kvalitních materiálů v interiérech. Finální dozařízení standardem bude realizované v součinnosti s kupujícím. Předání bytů je možné též ve stavu shell & core.

Ambiciózní zóna Starého Města u Račianského mýta prochází atraktivní přeměnou na moderní rezidenční čtvrť se vším, co komfortní bydlení obnáší – obchody, restaurace, mateřské a základní školy, veškeré potřebné služby a mnoho zelených parků. Velkou výhodou je pěší vzdálenost k centru Bratislavy i nákupním centrům. Lokalita na hranici Starého Města a na začátku Nového Města umožňuje rychlý přesun do kterékoliv části Bratislavy v rámci MHD a jednoduché napojení na dálnici. V blízkosti bydlení se nachází mnoho možností sportovního vyžití u jezera Kuchajda či v malebných Karpatech.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102660
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    128 m²
  • Balkon
    9 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.