Informace

Ateliér 1+kk

Nabídka vzdušného ateliéru s velkou jihozápadně orientovanou terasou. Kompletně zrekonstruovaný historický pavlačový dům je součástí oblíbené čtvrti Karlín, stojí v boční ulici v bezprostředním sousedství centra a přestupní stanice metra Florenc, nedaleko nové Štvanické lávky nebo parku na vrchu Vítkov. 

Plocha jednotky umístěné ve 2. podlaží zadního traktu budovy se skládá z obytné kuchyně, ložnice, předsíně a koupelny s toaletou. Z ložnice vede točité schodiště na téměř 50metrovou střešní terasu, okna i terasa jsou orientované do vnitrobloku

Pozdně klasicistní dům vystavěný dle návrhu Johanna Maxmiliána Hegera byl kompletně zrekonstruován v r. 2018, nabízená jednotka byla minimálně využívána. Podlahy i okna jsou dřevěné, okna je možné zastínit textilními roletami. K jednotce přísluší sklep. V domě není výtah.

Atraktivní lokalita na rozhraní Karlína a Nového Města poskytuje vše potřebné na dosah ruky i vynikající dopravní dostupnost. Okolí je plné kaváren, restaurací, bister a obchodů, dominantu čtvrti tvoří krásně zrenovovaný Negrelliho viadukt. Doslova pár kroků je vzdálena přestupní stanice metra a tramvajová zastávka Florenc i mezinárodní autobusový terminál. K relaxaci k zeleni vybízí postupně revitalizovaný Rohanský ostrov s cyklostezkou nebo rozlehlý park s působivými vyhlídkami na metropoli.

Podlahová plocha 44,6 m2, terasa 42,6 m2, sklep 2,5 m2

Jednotka je kolaudována jako ateliér.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102993
  • Cena celkem
    8 000 000 Kč / 317 902 €
  • Podlahová plocha *
    47 m²
  • Terasa
    43 m²
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    3 m²
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.