Informace

Byt, 3+kk

Kompletně zařízený byt se světlým interiérem, slunnou terasou a zahradou je součástí viladomu vystavěného v r. 2022 v klidné okrajové části Prahy s příjemně venkovskou atmosférou, blízko přírody a zároveň v dobré dojezdové vzdálenosti od všeho potřebného. 

Dispozice bytu v přízemí se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 ložnic, koupelny (se sprchovým koutem a WC), předsíně, chodby a šatny

Podlahy jsou z bílé lité polyuretanové stěrky, okna plastová s tepelně-izolačními dvojskly a žaluziemi, kuchyně je kompletně zařízena vestavnými spotřebiči, koupelnu zdobí mikrocementová dekorativní stěrka. Dostatek úložného prostoru poskytují vestavěné skříně a zařízená šatna. Součástí vybavení jsou bezfalcové dveře z masivu, detektory kouře, síť proti hmyzu, videotelefon, designové osvětlení, černé vypínače a zásuvky Schneider ABB. Podlahové vytápění celého bytu zajišťuje tepelné čerpadlo propojené s fotovoltaickými panely. Kupní cena zahrnuje kvalitní designové vybavení a také například sekačku na trávu, další zahradnické náčiní, plynový gril Cattara, gril na dřevěné uhlí Weber, venkovní španělské závěsné houpačky Mi casa nebo set venkovního sedacího nábytku Magnus Elebäck. Na pozemku za elektricky ovládanou branou jsou k bytu vyhrazena 2 parkovací stání.

Komorní bytový dům se 3 jednotkami stojí na klidném místě přímo na hranici přírodního parku Rokytka, oblast tak nabízí široké možnosti pěkných procházek či výletů na kole. Nedaleko je dětské hřiště, sportovní centrum a restaurace, širší občanská vybavenost funguje v okolních čtvrtích (Koloděje, Uhříněves, Běchovice). Dopravní spojení zajišťují autobusy, kterými lze dojet ke stanici metra Depo Hostivař, autem je možné během chvilky najet na Městský okruh. 

Podlahová plocha 61,2 m2, zahrada 118,3 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104096
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha *
    62 m²
  • Celková plocha
    62 m²
  • Zahrada
    118 m²
  • Parkování
    2 venkovní parkovací stání na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.