Informace

Byt, 2+kk

Světlý byt s velkou slunnou terasou a garážovým stáním je součástí bytového domu nedaleko centra Mníšku pod Brdy. Město se rozkládá v pěkné krajině u přírodní památky Hřebeny a CHKO Brdy, poskytuje veškerou infrastrukturu a snadné spojení s Prahou. 

Dispoziční uspořádání bytu ve 2. podlaží se skládá z obývacího pokoje, prostorné ložnice, šatny, koupelny (s vanou a přípojkou pro pračku a sušičku), samostatné toalety a předsíně. Z obou pokojů je možné vstoupit na 40metrovou jihovýchodně orientovanou terasu umožňující výhledy do dalekého okolí

Podlaha je plovoucí laminátová a s dlažbou, velkoplošná okna jsou dřevěná se zastiňovací folií a interiérovými žaluziemi, na terase je elektricky ovladatelná markýza. Kuchyňská linka má elektrickou troubu a indukční varnou desku, spoustu úložného prostoru poskytují kromě šatny také vestavěné skříně v ložnici a předsíni, k bytu navíc přísluší komora na patře. Vytápění je centrální. Kupní cena zahrnuje garážové stání, hosté zaparkují bez problémů před domem. 

Historické centrum města je vzdáleno jen pár minut chůze od domu, v těsné blízkosti funguje mateřská a základní škola, kavárna či prodejna potravin, v pohodlné docházkové vzdálenosti jsou restaurace, poliklinika nebo obchodní centrum. K výhodám patří také výborná dostupnost Prahy po dálnici D4, cesta příměstským autobusem ke stanici metra Smíchovské nádraží trvá 32 minut. 

Podlahová plocha 61,8 m2, terasa 40,5 m2, komora 1,7 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Bezbariérový přístup

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104534
  • Cena celkem
    6 890 000 Kč / 274 011 €
  • Podlahová plocha *
    62 m²
  • Terasa
    41 m²
  • Celková plocha
    102 m²
  • Parkování
    Parkování v podzemní garáži
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.