Informace

Byt, 3+kk

Klimatizovaný byt 3+kk se dvěma balkóny a výhledem na gotický kostel sv. Jakuba je situován v 5. podlaží bytového domu z počátku 20. století s bohatě zdobenou fasádou, který tvoří dominantu Jakubského náměstí v samém srdci brněnské metropole.

Dispozici tvoří velká vstupní hala s oddělenou šatnou, kuchyně s jídelnou, spíží a přístupem na balkon, dále světlý, jižně orientovaný obývací pokoj, koupelna a 2 ložnice: jedna s arkýřovým oknem, druhá s prostorným balkonem do vnitrobloku.

Interiér byl před několika lety citlivě zrekonstruován se zvláštním ohledem na zachování původních prvků a materiálů: repasována byla špaletová okna, dřevěné parkety nebo klasické obložení. Zároveň však bylo myšleno na dostatečný komfort, proto je zde klimatizace a vytápěná podlaha. V koupelně i kuchyni je prémiové vybavení, nábytkové kusy včetně prostorných vestavěných skříní nebo knihovny byly vyráběné na míru. Budova v historizujícím slohu od architekta Maxmiliána Montera je dobře udržovaná a je zde výtah. V některém z nedalekých garážových domů je možnost pronájmu či zakoupení parkovacího stání. Je také možné zajistit rezidenční parkovací povolení, na jehož základě lze parkovat na volných místech na ulici.

V suterénu domu funguje kavárna, v sousedství Divadlo Bolka Polívky. Náměstí přezdívané „Jakubák“ je místem s jedinečnou energií a atmosférou, kterou si lze užívat v některém z přilehlých podniků. Každoročně se zde v létě pořádá kulturní festival. Místo je skvěle dostupné hromadnou dopravou, občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy je však i v pěší vzdálenosti. V nedalekém okolí se nachází Janáčkovo divadlo a několik parků včetně podhradí Špilberku.

Interiér 105 m2, balkony 4,94 m2 + 2,16 m2.

Byt bude k dispozici od května 2021.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25065
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    105 m²
  • Balkon
    7 m²
  • Celková plocha
    112 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.