Informace

1+kk, 1NP, B2, budova B

Byt v 1. nadzemním podlaží s krásným výhledem a orientací na jihozápad je součástí novostavby komplexu horských apartmánů TRIO Harrachov, který právě vzniká na klidném místě u lesa a zároveň pár kroků od centra oblíbeného střediska. Prázdninový byt se může stát nejen druhým domovem, ale díky potenciálu následného pronájmu také zajímavou investiční příležitostí.Termín dokončení projektu je plánován na prosinec 2021.

Dispozici bytu bude tvořit předsíň, prostorná obytná místnost s kuchyní a jídelnou a koupelna (vana, umyvadlo, WC). Dále zde bude terasa s výhledem do zeleně.

Apartmán je k prodeji v dokončeném stavu, s přípravou na kuchyňskou linku a kompletním sanitárním zařízením. Ke standardu vybavení patří dřevěná podlaha (v koupelně keramická dlažba), dřevěná okna s tepelně a akusticky izolačními trojskly a bezpečnostní izolační vstupní dveře. Vytápění bude plynové centrální. Kupní cena zahrnuje venkovní parkovací stání a sklepní kóji ideální k uskladnění kol, lyží a dalšího sportovního či dětského vybavení.

Harrachov je jedním z nejvýznamnějších krkonošských horských středisek s kompletní infrastrukturou a vynikajícími podmínkami pro široké sportovní vyžití v průběhu celého roku. Komplex je umístěn u potoka a lesa na úpatí vrchu Hřebínek, 200 metrů od lanovky a sjezdovky. V pěším dosahu (600 m) je i stanice lanovky vedoucí na oblíbenou Čertovu horu. K dalším snadno dostupným aktivitám patří golf (9jamkové hřiště s indoor simulátorem), bobová dráha, lanové centrum, koupaliště, krytý bazén nebo paragliding. Hlavní promenáda je blízko, ale zároveň neruší. U budoucího komplexu je restaurace, další se nacházejí v těsné blízkosti stejně jako potraviny, pošta nebo bankomaty. K zajímavostem městečka patří Mamutí skokanský můstek, sklářské nebo ski muzeum či úchvatné Mumlavské vodopády. Z Prahy je Harrachov vzdálen necelé 2 hodiny pohodlné jízdy.

Celková podlahová plocha 22,27 m2, terasa 11,94 m2.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.trioharrachov.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33241
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    22 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    34 m²
  • Parkování
    1 venkovní parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.