Informace

Byt, 2+1

Byt s pěknými výhledy a původními řemeslnými prvky je součástí zrekonstruovaného secesního viladomu z r. 1910 se zahradou. Atraktivní poloha v tradiční vilové čtvrti Na Hřebenkách na rozhraní Prahy 5 a 6 v blízkosti Petřínských sadů.

Interiér bytu ve 2. podlaží se skládá z kuchyně, 2 pokojů, koupelny (s vanou), samostatné toalety, technické místnosti (s přípojkou na pračku) a velké vstupní chodby.

Dům s pouhými 11 bytovými jednotkami prošel v l. 2014–2015 kompletní rekonstrukcí a renovací původních prvků. Dřevěná okna jsou přesnými replikami původních, navíc mají izolační a protihluková skla. Mosazné kličky jsou původní repasované. Na podlahách jsou parkety. Nové jsou stoupačky, přípojky elektřiny a vysokorychlostního internetu i společné TV antény nebo elektronický vrátný. Kuchyňská linka je plně vybavena, v chodbě je vestavná skříň. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem s nízkou spotřebou, ohřev vody bojlerem. Obyvatelé mohou využívat posezení na společné zahradě.

Čtvrť s mnoha architektonicky významnými stavbami se rozkládá nedaleko smíchovské pěší zóny na Andělu. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka s konečnou u stanice metra Karlovo náměstí, do centra se tak dá od domu dostat během necelých 10 minut. V bezprostřední blízkosti funguje prodejna potravin, mateřská i základní škola, nedaleko funguje též Francouzské lyceum. Lokalita vyniká množstvím zeleně, a to nejen ve vzrostlých soukromých zahradách, ale také v sousedních Petřínských sadech nebo nedalekých parcích Ladronka či Sacré Coeur.

Interiér 68,8 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42407
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 430 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    69 m²
  • Celková plocha
    69 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.