Přehled jednotek

Informace

Alterna

Rezidenční projekt Alterna umožní bydlení, v němž jsou díky moderním úsporným technologiím provozní náklady domu srovnatelné se životem v malém bytě. Nízkoenergetické domy vyrostou jihovýchodně od Prahy poblíž Říčan, v klidné rezidenční oblasti, odkud se lze vydat na kolo či na procházku do přírody, ale také do půl hodiny dojet na stanici metra Nádraží Hostivař. Projekt je ideální pro ty, kdo potřebují pravidelné spojení do Prahy, ale chtějí prožít svůj život mimo ruch města.

Záloha 10 % z kupní ceny po uzavření smlouvy budoucí a doplatek kupní ceny až po kolaudaci.

Pro kompletní přehled domů k dispozici kontaktujte naši kancelář.

O projektu 
Rezidenční komplex Alterna, který tvoří 54 moderních rodinných domů, právě vzniká na zeleném místě v obci Sluštice, na předměstí Prahy. Díky použitým materiálům a technologiím šetrným k životnímu prostředí budou mít všechny domy v projektu PENB A. Předpokládaný termín dokončení I. etapy je na podzim 2025, domy z II. etapy budou dokončeny v zimě 2026

Domy
Lze vybírat ze tří typů: Two story (4+kk nebo 5+kk), Double block (4+kk) nebo Bungalow (4+kk). Výměry domů jsou od cca 100 m² až do cca 120 m², velikost pozemku se pohybuje mezi 402 m² a 559 m². U každého z domů budou připravena dvě venkovní parkovací stání, vstupy zkrášlí profesionálně navržené předzahrádky. Ke standardu patří plastová okna antracitové barvy s izolačními trojskly a elektricky ovládanými venkovními žaluziemi, vstupní dveře bezpečnostní třídy III, designová koupelnová sanita nebo podlahové vytápění napojené na tepelné čerpadlo vzduch-voda. Interiérovou podlahu, velkoformátové obklady, dlažbu a dekory dveří je možné vybrat z několika barevných variant. Ke snížení ekologického dopadu i nákladů na bydlení přispějí rekuperační jednotka a akumulační jímka, která umožní využití dešťové vody na závlahu zahrady a splachování. Domy mají navíc přípravu na FVE a na autonabíječku. Velkým benefitem projektu je možnost klientských změn, které novým majitelům dovolí přizpůsobit dispoziční řešení domů i standardy jejich požadavkům. 

Lokalita
Projekt nabízí příležitost pro ty, kteří hledají klidný, ale přesto aktivní život. Obec Sluštice leží pouhé 2 km od okraje Prahy, odkud se lze během chvilky napojit na Pražský okruh, případně dojet do Úval či Říčan, které nabízejí pravidelné vlakové spoje do Prahy. K pohodlí přispívá soukromá mateřská škola přímo v obci a další vzdělávací instituce, sportovní kluby i lékařské služby v krátké dojezdové vzdálenosti. Okolí Babického a Klánovického lesa, Škvorecké obory nebo povodí Rokytky láká k pobytu v přírodě

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.alternaslustice.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105455
  • Adresa
    Praha-východ, Sluštice
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    A

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.