Přehled jednotek

Informace

Rezidencia v Starom Meste

Nadčasové bydlení zasazené do oblíbené bratislavské čtvrti v sousedství historického centra metropole nabídne nově vznikající rezidence, která propojuje výhody novostavby v moderním designu s příjemnou rezidenční lokalitou. Na nadosah je veškerá občanská vybavenost a Medická nebo Prezidentská zahrada. Vynikající dopravní dostupnost, široké možnosti volnočasových aktivit a služeb i rychlý dosah přírody. Předpokládaný termín dokončení 8/2020.

O projektu
Rezidenci tvoří dva úplně nový bytové domy s podzemním parkováním, zelenou vegetační střechou podzemního podlaží mezi domy a velkým atriem se zelení. Dům A bude mít 8 nadzemních podlaží a podzemní parkoviště. V přízemí domu A se bude nacházet obchodní prostor, ve 2.–7. podlaží bude umístěno 17 bytů a 5 apartmánů. Dům B bude mít 3 nadzemní podlaží, které nabídnou 6 bytů, v přízemí 4 apartmány s předzahrádkami.

Byty
K dispozici budou 2 až 4pokojové byty s výměrou od 41 do 140,5 m2. Některé z bytů nabídnou balkon či prostornou terasu, každý byt bude disponovat vlastní komorou. Standard vybavení bude zahrnovat laminátovou podlahu, kvalitní obklady, dlažbu, interiérové dveře, sanitu značky Standard Ideal, plastová okna a dveře s izolačními trojskly. Navrženo je podlahové vytápění z centrální kotelny umístěné v objektu, v koupelnách budou otopné žebříky. Byty budou klimatizované samostatnou jednotkou. Vstupní hliníkové domovní dveře budou na čip, k bytům půjde dokoupit garážové stání v ceně 25 000 eur (s DPH).

Lokalita
Bytový komplex vzniká v blízkosti Obchodní ulice, Medické zahrady a Prezidentského paláce. Obyvatelé budou mít v okolí veškeré potřebné služby a instituce: zdravotní i kulturní, vzdělávací od jeslí po univerzity. V pěším dosahu jsou také perfektní nákupní možnosti od malých pekařství a farmářských trhů až po supermarkety. Lokalita je velmi oblíbená pro svou infrastrukturu, širokou nabídku sportovního vyžití a rychlou dostupnost autem i MHD.

Pro další informace kontaktujte naši kancelář.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33654
  • Adresa
    Bratislava I, Staré Mesto
  • Parkování
    41 garážových míst
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.