Přehled jednotek

Informace

Nové Lauby

V centru Ostravy, přímo u Masarykova náměstí, vyrůstá rezidenční projekt, který přispěje k obnově historického jádra města. Bytový komplex Nové Lauby vzniká s ambicí ukázat směr moderního urbanismu. Pětice propojených domů ve formě tradičního městského bloku přirozeně splyne s okolní zástavbou a nabídne nadčasové bydlení v srdci moravskoslezské metropole. Předpokládaný termín dokončení Q2 2024. Všech 52 bytových jednotek, 2 ateliéry a 4 nebytové prostory budou nabízeny k prodeji po etapách.

O projektu
Podobu vtiskla projektu renomovaná architektonická kancelář znamení čtyř - architekti. Pětipodlažní novostavba harmonicky zaplní proluku vytvořenou v 60. letech minulého století mezi ulicemi Velkou, Muzejní, Pivovarskou a Dlouhou v centru Ostravy. Budovy zastřeší vegetační plochy, uvnitř bude vytvořeno ozeleněné atrium. Podzemní podlaží nabídne dostatek parkovacích míst a sklepů.

Byty:
V bytovém komplexu Nové Lauby vzniká 85 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk, dokončeny budou v jednom ze dvou volitelných standardů. 31 bytů bude poskytnuto k nájemnímu bydlení, ke koupi je určených 52 bytů, 2 ateliéry s předzahrádkou a 4 nebytové prostory. Plochu většiny bytů rozšíří balkon či lodžie, prémiové jednotky umístěné v nejvyšším podlaží nabídnou kromě velkorysé podlahové plochy také privátní střešní terasu s otevřenými výhledy do širokého okolí. Velkoformátová okna s dřevěným rámem poskytnou dostatek denního světla a výhledy na Masarykovo náměstí, do Muzejní ulice či do upravené dvorany plné stromů a další zeleně.

Lokalita:
Ostrava prochází v posledních letech výraznou proměnou. Charakteristický industriální ráz zůstává, ale postupně ho začíná doplňovat zajímavá architektura, chytrá řešení veřejného prostoru a pestré kulturní i gastronomické vyžití. Bytový komplex se nachází na velmi atraktivním místě historického jádra Ostravy, na Masarykově náměstí, které obklopují kavárny, restaurace, obchodní centrum, muzeum, kino nebo knihovna, do 10 minut chůze je vzdáleno Divadlo Antonína Dvořáka, v okolí jsou také školy všech stupňů. Součástí městské památkové zóny je také velký park na Černé louce, podél řeky Ostravice vedou cyklostezky.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.novelauby.cz

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40498
  • Adresa
    Masarykovo náměstí, Ostrava, Moravská Ostrava
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.