Informace

Rodinný dům, 4+kk

Stylová dřevostavba s kompletním vybavením stojí obklopena pěkně vzrostlou a upravenou zahradou na dokonale klidném místě na polosamotě v podhůří Beskyd, kousek od hranice CHKO, necelou půlhodinu autem od okraje Ostravy.

V přízemí je obytná kuchyně, ložnice, šatna, koupelna a zádveří. Z obytného prostoru vede vstup na terasu a dále do zahrady. Podkroví je koncipováno jako otevřený prostor o výměře více než 50 m2.   

Nadčasová dřevostavba byla zkolaudována v r. 2022. K útulnému pocitu přispívají masivní smrkové podlahy ošetřené bílým olejem, litinová kamna Jotul a stylové interiérové zařízení, které je součástí kupní ceny. Tepelnou pohodu zajišťuje kromě kamen také podlahové topení v přízemí, v patře elektrické infrapanely. Dřevěná eurookna mají trojskla, dveře a obložky jsou z masivního jasanového dřeva stejně jako některý nábytek. Kuchyňské spotřebiče jsou značky Electrolux a Gorenje, součástí vybavení je také pračka AEG. Vnější strana domu je obložena sibiřským modřínem, který je použit i na pochozí část terasy. Střešní krytinou jsou kvalitní šindele IKO Cambridge Xtreme. Na zahradě stojí plnohodnotný domek pro hosty s kuchyní a koupelnou, v přístřešku pro auto je uzamykatelný úložný prostor. Na zahradě je zde také studna (vrt 25 m) a tříkomorový septik se zemním filtrem. 

V centru obce Guty vzdáleném asi 5 minut autem funguje restaurace a mateřská škola, širší občanská vybavenost je v blízkých Smilovicích. Město Třinec je vzdáleno asi 15 minut jízdy autem, Ostrava cca 30 minut, jízdy autem urychluje snadný nájezd na dálnici D48 a silnici E75. Okolí nabízí možnosti relaxace i sportovního vyžití v každém ročním období, krásnou beskydskou přírodou procházejí turistické i cyklistické stezky, daleko není ani do skiareálů.

Užitná plocha 141 m2, garáž 27 m2, zastavěná plocha 170 m2, zahrada 5009 m2, pozemek 5 179 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106009
  • Cena celkem
    12 435 600 Kč / 492 109 €
  • Poplatky za služby
    1 940 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha
    141 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Užitná plocha
    203 m²
  • Zastavěná plocha
    170 m²
  • Zahrada
    5 009 m²
  • Pozemek
    5 179 m²
  • Parkování
    Přístřešek pro auto
  • Sklep
    -
  • PENB
    A

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.