Informace

Rodinný dům

Velký pozemek se stavebním povolením na rodinný dům obsahující 3 bytové jednotky, 2 ateliéry a kancelářské prostory se rozkládá na atraktivním místě v klidné části města Řevnice, blízko cyklostezky a řeky Berounky, cca 30 minut jízdy od centra Prahy.

Na pozemku je dle platného stavebního povolení možné vystavět třípodlažní dům (přízemí, patro a podkroví) s hrubou užitnou plochou 790,5 m2, čistou plochou bytů 297 m2 a ateliérů 262 m2. Bytové jednotky jsou mezonetové se vstupem v 1. NP, každá bytová jednotka má 3 obytné místnosti (vždy s minimální plochou alespoň 14,3 m2). V podkroví jsou navrženy 2 ateliéry s pracovnami, celková plocha každého z nich je 69,9 m2 (se šikmými stropy), započitatelná plocha s výškou alespoň 2,3 m je 51 m2. Kancelář je mezonetová se vstupem v 1. NP.

Navržený dům se skládá z dvou samostatných hmot obdélníkového půdorysu zastřešených sedlovými střechami, části jsou spojeny středním venkovním schodištěm. Dům bude mít 2 terasy, jednu východní s výhledem na Brdy a jednu západní s orientací k řece Berounce. Okna jsou navržena hliníková nebo dřevohliníková s trojskly, fasáda ve světle šedé barvě, střešní krytina šedá plechová falcovaná, vytápění tepelným čerpadlem (vzduch-voda) napojeným na FVE s možností bateriového uskladnění přebytečné elektřiny. V plánu je podzemní garáž se zakladačem pro 8 aut a 4 venkovní parkovací stání. Ve stavebním povolení je zahrnut i projekt na napojení na kanalizaci a vodovodní přípojku; napojení na kanalizaci bude provedeno městem v nejbližší době. Elektřina je na hranici pozemku. Díky protější nezastavitelné ploše se 3 prameništi je zaručeno zachování zdejší poklidné komorní atmosféry.

Pozemek se nachází na okraji Řevnic, cca 7 minut chůze od železniční stanice, z níž jezdí časté a rychlé vlakové spoje do Prahy. Ve městě fungují soukromé i státní mateřské a základní školy, ZUŠ, sportovní kluby, kavárny a restaurace, obchody, kino i lékařské služby. Poloha u romantické Berounky mezi CHKO Český kras a přírodním parkem Hřebeny spolu s nedalekými Brdy umožňuje široký výběr výletních tras pěšky či na kole, oblíbené jsou zde také vodní sporty. K výhodám patří též rychlý dosah Prahy po dálnici D4 nebo alternativních objízdných trasách, snadné je napojení na Pražský okruh. Při běžném provozu je možné dojet do centra metropole za cca 30 minut. 

Užitná plocha 790,5 m2, zastavěná plocha 283,8 m2, zahrada 700,2 m2, pozemek 984 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106284
  • Cena celkem
    12 500 000 Kč / 494 658 €
  • Podlahová plocha
    791 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    284 m²
  • Pozemek
    984 m²
  • Parkování
    8 garážových + 4 venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.