Informace

Pozemek

Velký pozemek se stavebním povolením na rodinný dům a nádhernými výhledy na protější zalesněné kopce i do okolní zeleně se rozkládá na západním svahu u lesa nad vodní nádrží Vrané nad Vltavou, v klidném místě s poetickým názvem Naděje. Obec Hradištko leží v pěkné krajině přírodního parku Střed Čech.

Pozemek má přípojku vodovodu a elektřiny, řešení odpadů je navrženo splaškovou kanalizací napojenou na DČOV s akumulací šedé vody. Plocha je výborně přístupná po nové asfaltové komunikaci sloužící převážně obyvatelům a majitelům zdejších rekreačních objektů. 

Stavební povolení již bylo vydáno. Navrhovaný dům bude mít v přízemí obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou a vstupem na zahradní terasu, 2 pokoje, koupelnu, samostatnou toaletu, komoru a chodbu se schodištěm do patra. Zde mohou vzniknout 2 ložnice, koupelna a technická místnost s přípojkou na pračku a sušičku. Z oken i zahrady se budou otevírat pohlednicové výhledy do malebné okolní přírody.

V obci funguje mateřská a základní škola, prodejna potravin, restaurace i kavárna nebo knihovna pořádající kulturní akce. Autobusy zajišťují dopravní spojení s městem Benešov, asi 2 km od budoucího domu je železniční zastávka, odkud je možné dojet přímým spojem až do Prahy na hlavní nádraží. Autem se dá během cca 30 minut napojit na Pražský okruh, jízda se zrychlí po dokončení dálnice D3. Oblast soutoku Vltavy se Sázavou poskytuje spoustu výletních tras, například k vyhlídkám na říční kaňon, k přírodním krásám i památkám na dávná osídlení.

Celková plocha 1 653 m2.  

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103456
  • Cena celkem
    6 400 000 Kč / 253 465 €
  • Cena za m2
    3 872 Kč / 153.30 €
  • Celková plocha
    1 653 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.