Informace

Pozemek

Pozemek o celkové výměře 1 085 m2, nabízející nádherné výhledy na lesy nad údolím Berounky, se nachází v tradiční chatové osadě Montana. V územním plánu označeno jako oblast pro individuální rekreaci.

Na pozemku stojí chatka s připojením na elektřinu, vodu a kanalizaci. Pozemek má svažitý terén a vede k němu pouze přístupová cesta; příjezdová cesta je vzálená cca 100m.

Romantické místo v osadě, která vznikla již za první republiky a byla vyhlášena díky legendárním volejbalovým a nohejbalovým, později tenisovým turnajům. Sportovní akce se zde stále konají, v Berounce lze také rybařit. Pozemek se rozkládá jen pár metrů od přírodního parku Hřebeny, blízko je také do CHKO Český kras. Cesta z Prahy je pohodlná a rychlá autem i vlakem.

Celková plocha 1 085 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42448
  • Cena celkem
    3 490 000 Kč / 137 808 €
  • Cena za m2
    3 217 Kč / 127 €
  • Celková plocha
    1 085 m²
  • Typ pozemku
    Zahrada

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.