Informace

Pozemek

Jižně orientovaný velký pozemek s krásným výhledem do širokého okolí se rozkládá v poklidné středočeské obci Dřínov ležícící pouhých cca 15 minut jízdy od severního okraje Prahy, kam je z obce přímé autobusové spojení.

Inženýrské sítě končí na hranici sousedního pozemku, je tedy nutné zřídit pouze přípojku. Příjezd až k pozemku je po zpevněné komunikaci.

Součástí nabídky je studie rodinného domu, který přirozeně zapadne do svažitého pozemku. Půdorys znázorňuje v úrovni zahrady obytný prostor s otevřenou kuchyní, jídelnou a navazující terasou, hlavní ložnici se šatnou a koupelnou, další 2 pokoje s koupelnami, technické zázemí a úložný prostor. Vstup do domu je plánován v patře v úrovni příjezdové cesty. Celý dům bude otevřený do zahrady, stěny prosklené od podlahy ke stropu poskytnou neuvěřitelné výhledy na okolní krajinu a přinesou do interiéru spoustu denního světla.

Velmi pěkné místo u Zlosyňského háje s lesními herními prvky, v obci jsou 2 dětská hřiště i prodejna potravin nebo výdejní místo České pošty. Mateřská škola je vzdálena do 5 minut jízdy. V sousední vsi Úžice funguje základní škola nebo lékárna, jezdí odsud také přímý vlakový spoj do Prahy na Masarykovo nádraží. Přímo z Dřínova se dá dostat do Prahy ke stanici metra a tramvají Kobylisy příměstským autobusem, který staví nedaleko budoucího domu. Jízdy autem zjednodušuje nedaleká dálnice D8.

Celková plocha 1 687 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3
  • Půdorys 4
  • Půdorys 5

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42676
  • Cena celkem
    9 500 000 Kč / 375 420 €
  • Cena za m2
    5 631 Kč / 222.50 €
  • Celková plocha
    1 687 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.