Informace

Rodinný dům, 4+kk

Pohodlný, kompletně zařízený nízkoenergetický rodinný dům (polovina dvojdomu) s dispozicí 4+kk a výhledem na zámek i do zahrady je součástí klidné části příhraničního vinařského města Mikulov ležícího přímo u CHKO Pálava. Nemovitost vhodná k vlastnímu bydlení i k investičním účelům, v současnosti úspěšně pronajímáno k rekreaci. 

Přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelny (sprchový kout, WC), komory pod schodištěm, chodby a vstupní haly. Ze všech místností je možné vstoupit do zahrady nebo na předzahrádku. V patře jsou 2 ložnice, prostorná světlá koupelna (vana, WC) a technická místnost s úložným prostorem. Jedna ložnice poskytuje výhled na zámek, druhá do zahrady

Nízkoenergetický dům s designovým interiérem byl dokončen v r. 2021. V celém domě je podlahové vytápění (zdrojem tepla je plynový kotel), podlahy jsou dřevěné a s velkoformátovou dlažbou. Okna jsou plastová s trojskly a střešní Velux se zastíněním, francouzská okna mají elektricky ovládané předokenní žaluzie. Jedna ložnice je klimatizovaná. Kuchyňská linka je kompletně vybavena vestavnými spotřebiči. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, branku a bránu lze otevírat pomocí telefonu, součástí vybavení je i inteligentní systém Somfy k ovládání topení či žaluzií. Kromě garáže s přímým vstupem do domu i do zahrady je parkování zajištěno také na 2 venkovních stáních na pozemku. Zahrada nenáročná na údržbu poskytuje možnost posezení u grilu nebo ohniště a relaxaci ve vířivce

Příjemně klidné místo cca 15 minut chůze od nádherného centra, které je městskou památkovou rezervací. V dosahu je tak vše potřebné včetně mateřské a základní školy, zdravotnických služeb, kvalitních restaurací a útulných kaváren. Ve městě i okolí se nabízí spousta výletních cílů, například na Svatý kopeček nebo do rozlehlé CHKO Pálava. Město je výborně dostupné, přímá autobusová linka zajišťuje spojení s Brnem, cesta autem do moravské metropole trvá cca půl hodiny, do Vídně 1 hodinu. 

Užitná plocha 148 m2, zastavěná plocha 111 m2, zahrada 278 m2, pozemek 389 m2. 

Vybavení

  • Klimatizace

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100950
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    133 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    148 m²
  • Zastavěná plocha
    111 m²
  • Zahrada
    278 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.