Informace

Rodinný dům, 5+kk

Kompletně vybavená novostavba nízkoenergetického rodinného domu s východně orientovanou zahradou v uzavřeném komplexu Green Village. Dokonale klidné místo se nachází přímo u golfového resortu Konopiště v krásné krajině ležící asi 40 km od Prahy, která bude výborně dostupná po dálnici D3.  

Přízemí tvoří obývací pokoj s kuchyní a prosklenou stěnou se vstupem na terasu, dále pracovna, koupelna, technická místnost a vstupní hala. V patře je hlavní ložnice s en-suite koupelnou a walk-in šatnou, další 2 ložnice, koupelna a schodišťová hala. 

Dům byl dokončen v rámci 1. etapy projektu na konci r. 2020. Součástí vybavení je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči Siemens a Liebherr, sanita Laufen, baterie Grohe, laminátové podlahy v dekoru dubu, vestavěný i další nábytek (např. nová kožená sedací souprava, komoda, jídelní stůl včetně židlí), úložný systém na míru ve všech pokojích, pračka a sušička, okna se sítěmi proti hmyzu a venkovními roletami (střešní okna s vnitřními roletami), inteligentní systém domácnosti (ke stmívání světel, ovládání žaluzií a termostatů topení). V celém domě je podlahové vytápení zajištěné tepelným čerpadlem. Na travnatém pozemku s výhledem na golfové hřiště stojí zahradní domek, před domem je dřevěná kóje na uskladnění kol včetně možnosti nabíjení elektrokol. Parkování je zajištěno na zpevněné ploše před domem. Uzavřený projekt krášlí upravená zeleň mezi domy i koupací jezírka s molem a vodopádem

Tvoršovice jsou součástí města Bystřice, centrum je od domu vzdáleno cca 2 km. Funguje zde mateřská a základní škola i další občanská vybavenost, město Benešov leží asi 10 minut jízdy od Bystřice. Ta má přímé vlakové i autobusové spojení s Prahou, cesty autem do metropole se ještě zrychlí po dokončení dálnice D3

Nabídková cena zahrnuje 15% DPH.

Užitná plocha 167 m2 (z toho interiér 144,4 m2, terasa 23 m2), zastavěná plocha 92 m2, zahrada 458 m2, pozemek 550 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101438
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    144 m²
  • Terasa
    23 m²
  • Užitná plocha
    167 m²
  • Zastavěná plocha
    92 m²
  • Zahrada
    458 m²
  • Pozemek
    550 m²
  • Parkování
    Na pozemku před domem
  • Sklep
    -
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.