Informace

Rodinný dům, 4+kk

Prostorný a vzdušný rodinný dům stojící obklopený pěkně vzrostlou zahradou nenáročnou na údržbu v obci Jirny na předměstí Prahy, která je pohodlně dostupná během pár minut příměstským autobusem či autem. 

Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s knihovnou, jídelnou a kuchyňským koutem, spíž, koupelna, předsíň s vestavěnými skříněmi, schodišťová hala a technická místnost. Obývací pokoj je propojen s krytou terasou, odkud lze pokračovat dále do zahrady. V patře se nachází 3 ložnice, koupelna (s vanou i sprchovým koutem) a terasa přístupná ze dvou ložnic. Půdní prostor nabízí velkou úložnou plochu.

Dům nazvaný Rondo light byl postaven v roce 2004 dle unikátního architektonického návrhu inspirovaného klasickým římským tvarem rondello. Stavba vyniká netradičním řešením s dostatkem úložného prostoru. Interiér je plně klimatizován, ozvučen audio technikou značky Bovers & Wilkins a je zde alarm napojený na PCO, okna jsou bezpečnostní. Obývací pokoj zdobí krbová kamna s krbovou vložkou k vyvedení teplého vzduchu do patra, vytápění zajišťuje také nový elektrický kotel (plynová přípojka do domu zavedena). Stavba má energetickou náročnost C. Parkování je zajištěno v samostatně stojící dvojgaráži se zázemím pro zahradní techniku. Horní terasu stíní elektricky ovládaná pergola, zahradu udržuje automatický závlahový systém, k dispozici je retenční nádrž s dešťovou vodou. 

V obci Jirny funguje výborná občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti je státní mateřská a základní škola, soukromá česko-anglická mateřská a základní škola, zdravotnické centrum, pošta, potraviny, hostinec, fotbalové hřiště či tenisové kurty. Velkou výhodou je blízkost rozlehlého Klánovického lesa, nedaleko se rozkládají také 2 golfová hřiště: Mstětice a Golf Black Bridge. Do Prahy se lze pohodlně dostat autem po dálnici D11, parkoviště P+R na Černém Mostě je vzdáleno cca 5 minut jízdy, ke stanici metra jezdí i příměstský autobus. Z nedaleké vlakové zastávky je možné dojet za 20 minut až do centra na Masarykovo nádraží. 

Užitná plocha 248,74 m2 (z toho interiér domu 150 m2, terasa 36,74 m2, půdní užitný prostor 25 m2, garáž a zahradní domek 62 m2), zastavěná plocha 184 m2, pozemek 804 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101860
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha
    150 m²
  • Terasa
    37 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    249 m²
  • Zahrada
    620 m²
  • Pozemek
    804 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    -
  • PENB
    C

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.