Informace

Rodinný dům

Zateplený a podsklepený čtyřpodlažní rodinný dům se zahradním domkem situovaný v oblíbené části Florea v blízkosti cyklostezky nabízí klidné bydlení v lázeňském městě Piešťany. Dům je aktuálně řešen jako vícegenerační se 3 samostatnými bytovými jednotkami.

V přízemí rodinného domu je umístěn byt 2+kk, jehož dispozice sestává z obývacího pokoje s kuchyní a východem na terasu, ložnice, koupelny s vanou a toaletou. V 1. patře se rozprostírá třípokojový byt se 2 ložnicemi (jedna s balkonem), obývacím pokojem s kuchyňským koutem a terasou, koupelnou s vanou a toaletou. Druhé patro obsahuje další třípokojový byt se 2 ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyní a východem na terasu, koupelnou s vanou a toaletou. Na pozemku se nachází také zahradní domek s terasou.

Vybavení zahrnuje laminátové podlahy a plastová okna. Každý byt má vlastní měřič topení. K domu přísluší i sklepní prostor, kde je umístěna toaleta se sprchou a kotelna s plynovým kotlem Junkers. V domě je provedena příprava na kuchyňské linky, garáž a saunu.

V pěší dostupnosti se nacházejí kavárny, do 3 minut autem se dostaneme do nákupního centra Aupark, do Městského parku, na tržiště, do pekárny, kadeřnictví či do lékárny. Město nabízí široké možnosti relaxace ve světoznámých Piešťanských lázních.

Interiér 300 m2, pozemek 622 m2.

Cena nemovitosti 399 000 eur s DPH.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37647
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    300 m²
  • Pozemek
    622 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.