Informace

Byt, 3+kk

Byt v centru Prahy. Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný zařízený byt ve 3. patře udržovaného historického bytového domu v boční ulici u náměstí Republiky. Budova je součástí historické části Nového Města Petrská čtvrť. V bezprostředním okolí je k dispozici plná občanská vybavenost a služby, restaurace, bistra a kavárny, blízko je do OC Palladium nebo obchodního domu Kotva, kde lze pronajmout dlouhodobé parkovací stání. Jen pár kroků od domu je vzdálena tramvajová zastávka a stanice metra Náměstí Republiky, v pěším dosahu je i přestupní stanice Florenc. V blízkosti domu se také nachází nábřeží Vltavy a za mostem pak Letenské sady. 

Byt tvoří klimatizovaný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 2 ložnice s en-suite koupelnami a vstupní chodba. Jedna koupelna má sprchový kout, druhá velkou vanu a sprchový kout, obě jsou s toaletou. Obývací pokoj a jedna ložnice směřují na jih do ulice, druhá ložnice na sever do vnitrobloku.

Zachované původní prvky, systém inteligentního ovládání domácnosti, laminátové podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, repasovaná špaletová okna, elektricky ovládané žaluzie, plynový kotel, kuchyňská linka na míru. V domě není výtah.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106335
  • Měsíční nájemné
    Rezervováno
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné služby a spotřebu vody: 3000 Kč měsíčně. Elektřina a plyn se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Celková plocha
    71 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.