Informace

Byt, 3+kk

Zařízený byt s 240 m2 zahrádkou situovaný v přízemí moderního uzavřeného rezidenčního komplexu s podzemním parkováním. Lokalita v sousedství Sazka Areny, Galerie Harfa a stanice metra Českomoravská, nedaleko parku, dětského hřiště a mezinárodní školky (angličtina).

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem a plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice, koupelna s vanou a toaletou, technická místnost, toaleta pro hosty a vstupní chodba. Zahrada je přístupná ze všech hlavních pokojů.

Francouzská okna, bezpečnostní dveře, bezpečnostní automatické předokenní rolety, pračka, indukční varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, TV, satelitní talíř, domácí vrátný, úložná kóje na chodbě, výtah. V ceně je zahrnuto jedno parkovací stání. Poplatky za společné služby a spotřebu energií 4.000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. K dispozici od ledna 2021.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20276
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    80 m²
  • Celková plocha
    80 m²
  • Zahrada
    240 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.