Informace

Byt, 3+kk

Tento kompletně zrekontruovaný byt se 2 terasami a krásným výhledem na přilehlý Letenský park a pražské panorama leží v 6., nejvyšším patře dobře udržovaného funkcionalistického domu s výtahem. Budova, proslulá svou zajímavou historií, stojí v Praze 7 – Bubenči, v sousedství stadionu Sparta a parku na Letné, pár minut chůze od parku Stromovka. Vyhledávaná rezidenční lokalita s bohatou občanskou vybaveností, trendy bistry, kavárnami, restauracemi, obchody a kulturními zařízeními, s velmi rychlou dostupností do centra, pouhou jednu zastávku tramvají od stanice metra Hradčanská. Výhodou je také velmi rychlá dostupnost na letiště a do mezinárodních škol v Praze 6.

Byt má obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a velkou, jižně orientovanou terasou, hlavní ložnici s vestavěnými skříněmi a malou terasou s výhledem do vnitrobloku, vybavenou šatnu, druhou ložnici s výhledem na jih do parku, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu s technickým zázemím a vstupní chodbu.

Zachované původní prvky, parkety, dlažba, elektricky ovládané dřevěné předokenní žaluzie, centrální vytápění, pračka se sušičkou, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, alarm, sklep. Poplatky za společné domovní služby, vodu a topení a elektřinu : 6000 Kč měsíčně. K dispozici od listopadu 2021.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40702
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    82 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Celková plocha
    102 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.