Aglas Furniture

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud v Praze hledáte nádherný designový nábytek, prohlédněte si kolekce v obchodě Aglas Furniture. Aglas Furniture, který najdete v centru Prahy, nabízí vysoce kvalitní nábytek pro váš domov i kancelář.

V Aglas Furniture objevíte jedny z nejlepších kusů nábytku prodávané v České republice. Najdete tu špičkové značky jako Burgess Beds, Designers Guild, John Sankey, Henderson Russell, Ralph Lauren, Riva 1920 (společnost, která spolupracuje se světově proslulým architektem Renzem Pianem), Sahco, Tom Schneider a další. Nábytek prodávaný v Aglas Furniture je šetrný k životnímu prostředí a vyráběný z nejlepších přírodních materiálů při použití tradičních metod (použité dřevo pochází ze znovuzalesněných ploch).

Ať už hledáte klasické kousky nebo současný nábytek, v Aglas Furniture najdete ty ideální kusy pro váš domov, protože v Aglas Furniture mají nábytek, který bude vyhovovat každému vkusu. Nábytek prodávaný v Aglas Furniture není jen funkční, ale jednotlivé kusy by se daly nazvat uměleckými díly, neboť každý produkt zakoupený v tomto obchodě se stane středem pozornosti v místnosti, do které bude umístěn. Pokud chcete investovat do vysoce kvalitního, uměleckého nábytku z masivního dřeva, který přežije následující generace, Aglas Furniture je pro vás tou pravou prodejnou nábytku v Praze. Vedle nábytku tu zakoupíte biomatrace, čalounické materiály, tkaniny na dekoraci zdí, látky na závěsy a další. Služby nabízené v Aglasu zahrnují interiérové poradenství pro klienty zdarma, seznam svatebních darů pro novomanžele nebo doručení a montáž zakoupeného nábytku.

  • Adresa
    Praha 1,Petrské nám. 7
  • Telefon
  • Web
    www.aglasfurniture.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.