Intermezzo

Interiérové poradenství, Praha

Nevíte si rady se zařízením domu, bytu nebo kanceláře? Interiérové studio Intermezzo vás provede krok za krokem celým procesem interiérového designu a usnadní vám tak rozhodování při zařizování interiéru.

Služby interiérového studia Intermezzo zahrnují mimo jiné konzultace, vytvoření prvotního konceptu, návrh barevného řešení, rozmístění nábytku, dodání konkrétních vzorků dekoračních látek, návrh nábytku na míru a dohled na realizaci. Intermezzo také nabízí dekorování interiéru pro rodinné oslavy, Vánoce, dětské party, atd. Pokud se cítíte na to, zařídit si interiér sami, Intermezzo může vystupovat jen v roli konzultanta, který s vámi vaše nápady prodiskutuje, zatímco vy budete hlavním tvůrcem podoby interiéru. V Intermezzu mají zkušenosti s realizací celého spektra zakázek - od navrhování interiérů a rekonstrukcí soukromých bytů až po zařizování kanceláří a komerčních prostor. Důraz je kladen na detail a řemeslné zpracování. Intermezzo má svoji síť ověřených a spolehlivých truhlářů, malířů, kovářů, obkladčů a dalších řemeslníků.

Pokud vás zajímá design interiéru, nové trendy v bydlení, dekorování a aranžování, můžete se zapsat do jednoho z krátkodobých nebo dlouhodobých kurzů, které nabízí škola interiérového designu Intermezza – Interier Design Škola – založená majitelkou studia. Ať už se z vás stane profesionál v oblasti interiérového designu nebo se jen chcete umět lépe orientovat v nabídce designových obchodů, je Interier Design Škola určena právě pro vás.
 

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.