Lulu Newman

Interiérové poradenství, Praha

Hledáte zkušeného a originálního designéra interiérů, který dá do gala váš byt nebo dům? Prohlédněte si portfolio Lulu Newman, české návrhářky interiérů, která vytváří unikátní, atraktivní a přitom funkční prostory.

Lulu Newman věří, že životní prostor by měl působit uvolňujícím a čistým dojmem, protože je skoro stejně tak důležitý jako voda. Toto přesvědčení je patrné ze všech jejích projektů, které jsou čisté, moderní a stylové, přesto funkční. V interiéru používá řadu materiálů včetně různých druhů dřeva, barev, forem a tvarů, které dohromady vytvářejí zvláštní radostnou atmosféru a prostředí.

Lulu Newman pracuje s designovým nábytkem a doplňky známých značek, s vlastním nábytkem a jednotlivými designovými kusy. Pokud svůj domov předěláváte nebo zařizujete nový interiér, kontaktujte Lulu Newman, která s vámi bude ráda spolupracovat na různých prostorech jako jsou byty, jednotlivé místnosti, kanceláře a další. Pokud toužíte po jedinečném interiéru z kterého se budete těšit i v příštích letech, obraťte se na Lulu Newman a splňte si všechny vaše sny týkající se designu interiérů.

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.