TJ Sokol Libuš

Děti a volný čas v Praze

Pestrou nabídku sportovních a pohybových aktivit pro všechny věkové kategorie nabízí Tělocvičná jednota Sokol Libuš, která se pyšní již téměř staletou tradicí. Není bez zajímavosti, že libušský Sokol získal ocenění České obce sokolské za nejaktivnější jednotu v roce 2009 v kategorii předškolních dětí.

Především dětem jsou určeny hodiny všestranné pohybové průpravy, které se uskutečňují ve variantách pro jednotlivé věkové kategorie dětí a dospívajících od 4 do 15 let, ale také jako cvičení pro rodiče s dětmi. Cvičitelé TJ Sokol Libuš si kladou za cíl vypěstovat v dětech především kladný vztah k pohybu a cvičení, a tak usilují o to, aby si děti v rámci zdraví prospěšného cvičení užili také spoustu legrace. Nechybí proto speciální tematická cvičení určená pro předškolní děti, jako například halloweenské cvičení v maskách nebo výprava za pirátským pokladem.

Pro dospělé nabízí TJ Sokol Libuš především hodiny volejbalu, a to jak rekreačního, tak závodního. Nabídku doplňují lekce zdravotního tělocviku, fitballu, aerobiku a všestranného tělocviku pro ženy. Cvičenci a cvičenky se také mohou zúčastňovat dalších pohybových činností, jako jsou plavání či turistické výpravy. Zájemci o cvičení v rámci TJ Sokol Libuš platí celoroční členské příspěvky ve velmi přijatelné výši 300 Kč za rok, v případě důchodců a dětí do 18 let pak jde dokonce o pouhých 100 Kč za rok. 

V sousedství

  • Adresa
    Libušská 294/129,142 00,Praha 4 - Libuš
  • Telefon
  • Web
    www.sokollibus.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.