bauMax

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Společnost bauMax provozuje své prodejny v celé řadě evropských států a za své úspěchy vděčí do značné míry důrazu na myšlenku do-it-yourself, tedy "udělej si sám". I ten nejzručnější kutil totiž potřebuje špičkové nástroje a materiály pro svou domácí dílnu a právě jemu, avšak nejen jemu tak přijde vhod široká nabídka prodejen bauMax, která sahá od všeho potřebného pro stavbu (stavební materiály, dveře, okna, podlahy, vybavení koupelny a solární panely pro výrobu elektřiny), přes širokou nabídku nářadí, nábytku a dalšího vybavení domácnosti (včetně elektroinstalačních materiálů, svítidel, koberců, barev a laků) až po bohatou nabídku všeho toho, co nějak souvisí se zahradou (včetně například zahradních houpaček, slunečníků, křovinořezů, zahradního plastového nábytku a zahradních pavilónů).

Firma bauMax provozuje v České republice celou řadu prodejen, které se pyšní velkorysou otevírací dobou (obvykle nejméně od 8:00 do 20:00 včetně sobot a nedělí), příznivými cenami a přátelským a věci znalým personálem. Prodejny bauMax musejí zákonitě nadchnout každého, kdo je alespoň v koutku duše kutilem, ale také všechny, kteří si chtějí trochu ozvláštnit či vylepšit svůj byt, chatu či chalupu.

Jako milý bonus zdarma nabízí bauMax na svých webových stránkách zevrubné, přehledné a praktické pracovní návody a informace, které jistě přijdou vhod každému, kdo se chce do úprav svého domova pustit vlastními silami. Naleznete tu mimo jiné cenné rady týkající se témat, jako jsou tapetování, malování či pokládání plavoucích podlah, ale také zahrádkaření a volný čas.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 9,Veselská 721,199 00,Praha 10,Chodovská 18,101 00,Praha 5,Jeremiášova 1102,155 00
  • Web
    www.baumax.cz

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.