Martina Schultes

Architektonická studia v Praze

Martina Schultes disponuje mnohaletými zkušenostmi v oblasti interiérového designu. Od ukončení studia interiérového designu na vysoké škole v Kalifornii v roce 2004 se věnuje navrhování interiérů rodinných domů, soukromých rezidencí, vzorových bytů, ale i veřejných prostor včetně hotelů či barů.

Moderní interiéry, které Martina Schultes navrhuje, se vyznačují nadčasovostí, dokonalou harmonií použitých barev a materiálu a čistými liniemi. Její návrhy často kombinují původní prvky daného interiéru se současným designem a originálními prvky navrženými přímo pro daný prostor. Interiéry navržené Martinou Schultes nepostrádají osobitost a estetickou dokonalost. Vynikají svou praktičností i smyslem pro detail. Z širokého portfolia realizovaných interiérů můžeme zmínit například návrh interiéru café baru a lounge Jewel v Rytířské ulici v Praze či rekonstrukci bývalého hotelu U Klenotníka na boutique hotel Jewel. Práce Martiny Schultes bývají často zveřejňovaný v médiích zabývajících se bydlením.

Martina Schultes poskytuje komplexní služby v oblasti interiérové tvorby od návrhu koncepce daného prostoru, přes zpracování projektové dokumentace, vytvoření architektonické studie návrhu až po samotnou realizaci interiéru. Každý návrh je originální a vedle charakteru daného prostoru zohledňuje přání a potřeby jeho majitelů.

  • Adresa
    Slezská 134,Praha 3,130 00,tel.: +(420) 774 51 40 51
  • Web
    www.martinaschultes.com

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.