Variété Design

Interiérové poradenství, Praha

Variété je kreativní pražský ateliér, jehož komplexní služby zahrnují návrhy a realizace interiérů, home staging a staging komerčních interiérů, space planning a grafický design.

Ateliér Variété Design se ve své tvorbě soustředí především na komerční interiéry, jejichž návrhy unikátně snoubí s návrhy grafických materiálů jako jsou vizitky, loga či tapety a vytváří tak ucelený návrh respektující filozofii daného klienta. Korporátní identita společnosti pak plně koresponduje se vzniklým prostorem, který slouží k její reprezentaci. Vedle komerčních interiérů pro kanceláře, hotely, restaurace, obchody a další navrhuje Variété Design také interiéry pro zajímavé rezidenční projekty. Za zmínku také stojí tzv. bio design, na který klade studio velký důraz při vytváření staveb a interiérů. Jedná se o budovy a interiéry vytvořené v souladu se základními principy utvářejícími vesmír, které rezonují s charakterem svých obyvatel a zároveň spolupracují s vnějším prostředím.

V ateliéru Variété se o vaši zakázku a individuální přání postará zkušený tým odborníků specializujících se na interiérový design, grafický design a projekční práce. Ateliér Variété provozuje také e-shop, ve kterém si můžete pořídit zajímavé a kvalitní doplňky do interiéru, jako jsou polštáře, deky, lůžkoviny, koberce apod.

  • Adresa
    Praha 5,150 00,Šeříková 4
  • Web
    www.vsudedobre.com

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.