SmartSTAGING

Interiérové poradenství, Praha

Architektonické studie, projekty, interiérový design a příprava nemovitostí k prodeji nebo pronájmu, takzvaný home staging, jsou hlavní náplní společnosti SmartSTAGING Kariny Uhlíkové.

Společnost SmartSTAGING profesionálně připraví vaši nemovitost a její okolí k prodeji nebo pronájmu tak, aby se v ní potenciální zájemci cítili dobře. Tato příprava spočívá především v odstranění závad, prosvětlení interiéru pomocí přirozeného světla, uspořádání nábytku, barevném sladění doplňků a „odosobnění“ nemovitosti. Součástí nabídky služeb je také profesionální nafocení a prezentace interiéru či exteriéru. Nemovitosti upravené pomocí home stagingu se prodávají daleko rychleji a za vyšší cenu.

Kromě home stagingu nabízí společnost SmartSTAGING návrhy a realizace interiérů, na kterých Karina Uhlíková vždy úzce spolupracuje se svými klienty, aby pro ně mohla navrhnout interiér odpovídající jejich požadavkům a reflektující jejich zájmy. Samozřejmostí je pomoc s výběrem barev do interiéru a sladěním jednotlivých doplňků. Společnost SmartSTAGING dále nabízí kompletní služby architektonického a projekčního studia a má zkušenosti také s architektonickými návrhy a realizacemi exteriérů. Pro snadnější představivost nabízí SmartSTAGING svým klientům 2D a 3D architektonické vizualizace interiérů a staveb.

  • Adresa
    Polní 165,250 66 Zdiby,Praha-východ
  • Telefon
  • Web
    www.smartstaging.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.