Sharon Hindle Design

Interiérové poradenství, Praha

Utratit spoustu peněz, zaplnit prostor luxusními předměty a říkat tomu „design“ umí každý. Skutečný umělec však dokáže dané místnosti skutečně porozumět a probrat k životu její specifickou energii.

Sharon Hindle je interiérová designérka s kvalifikací získanou ve Velké Británii a specialistka na home staging. Pochází z Kapského města v Jižní Africe, procestovala celou řadu zemí a zkušenosti, které načerpala v Africe, Evropě a v různých částech Asie, dokáže využít k vytvoření interiérů vyznačujících se jedinečným eklektickým kouzlem. Díky svému vzdělání, bohatým zkušenostem, talentu a intuitivnímu porozumění tomu, co si daný interiér žádá, dokáže Sharon přeměnit Váš prostor a dodat mu novou energii, aniž byste přitom museli utratit veškeré své úspory. Jejím mottem totiž je „Skvělý design nemusí stát celé jmění“.

Sharon Hindle je v Praze usazená expatka, která dobře rozumí všem úskalím spojeným se stěhováním do nového domu či bytu, a tak Vám nabídne odbornou asistenci, ať již toužíte po pohodlně zařízeném rodinném domě či po sofistikované luxusní rezidenci. Hledáte-li zkušenou interiérovou designérku se smyslem pro stylovou eleganci a neotřelým přístupem, je pro Vás Sharon Hindle tou pravou volbou.
 

  • Web
    www.sharon-hindle.com

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.