Informace

Byt 4+kk, 1.NP, č. 01

Prostorný byt s předzahrádkou a parkovacím stáním je součástí nové komorní rezidence George, která byla vystavěna nedaleko Klínovce v Krušných horách. Stylová rezidence je zkolaudována, a tak bude možné si byt užívat už tuto zimní sezónu. Okolím vede v zimě spousta upravených běžeckých tras, mimo zimní sezónu jsou k dispozici turistické a cyklistické stezky po české i německé straně pohoří.

Bytová jednotka umístěná v přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout, 3 samostatných ložnic, koupelny (s WC, umyvadlem a sprchovým koutem), šatny a zádveří. Z obývacího pokoje vede vstup na lodžii/krytou terasu a dále na zatravněnou předzahrádku.

Standard zahrnuje německou voděodolnou laminátovou podlahu Classen, italské obklady Marazzi, plastová okna s trojskly, protipožární vchodové dveře, designovou koupelnovou sanitu a baterie nebo centrální vytápění automatickým kotlem na dřevěné pelety. Budova díky tmavé sedlové střeše, podezdívce z přírodního kamene kvarcitu a obkladům ze sibiřského modřínu přirozeně zapadá do zdejšího prostředí, moderní technologie se postarají o minimální náklady na energie. K dispozici je příprava na saunu s relaxační zónou, lyžárna, dětské hřiště a altán s posezením ideální pro společné grilování. K bytu přísluší venkovní parkovací stání.

Dům stojí na okraji malebného městyse Kovářská, u málo frekventované a zároveň celoročně udržované komunikace. V centru fungují restaurace, kavárna, prodejna potravin, pošta nebo muzeum. Přímo okolo domu prochází cyklostezka, během chvíle je možné se napojit na turistické trasy. Skiareál Klínovec je vzdálen necelou čtvrthodinu jízdy autem, v pohodlném dosahu je i německý Fichtelberg, krásná příroda se rozkládá také v okolí řeky Ohře. Cesta z okraje Prahy až k domu zabere po dálnici D7 asi hodinu a čtvrt, s okolními městy má Kovářská dobré autobusové i vlakové spojení.

Podlahová plocha 85 m2, lodžie 9 m2, předzahrádka 61,5 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106127
  • Cena celkem
    8 799 000 Kč / 348 475 €
  • Podlahová plocha *
    85 m²
  • Lodžie
    9 m²
  • Celková plocha
    94 m²
  • Přední zahrada
    62 m²
  • Parkování
    Dvě parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.