Informace

Byt, 3+kk

Atypický, světlý, klimatizovaný mezonetový byt s terasou a výhledem na Hradčany je umístěn ve 4. nejvyšším patře plně zrevitalizovaného činžovního domu v památkově chráněném území Prahy 3 – Žižkov. Příjemné, tiché bydlení v sousedství parků Vítkov a Parukářka, v pěším dosahu centra metropole i veškerých služeb. 

Moderně zařízená půdní vestavba z roku 2016 je na spodní úrovni tvořena obývacím pokojem propojeným s kuchyní s jídelním stolem, dále ložnicí s vestavěnou skříní, koupelnou se sprchovým koutem a chodbou. Z obývacího pokoje se francouzským oknem vstupuje na západně orientovanou terasu, která nabízí úplné soukromí a ničím nerušený výhled na Vítkov a okolí Žižkova. Lze ji zastínit velkou markýzou s dálkovým ovládáním. Horní patro přístupné z chodby po točitém schodišti sestává z galerie s pracovním a spacím koutem. Její dominantou je velký světlík, odkud je krásný výhled na Hradčany a Vítkov.

Zateplený, prakticky řešený byt má dostatek úložných prostor zhotovených na míru včetně kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči. Všechny obytné místnosti jsou klimatizované a střešní okna navíc disponují vnitřními zatemňovacími roletami. Na podlaze je plovoucí krytina. Nika v koupelně ukrývá plynový průtokový kotel zajišťující vytápění a ohřev vody. Dům bez výtahu prošel kompletní rekonstrukcí včetně střechy, vchodových dveří, rozvodů a nové výmalby. Parkování je možné před domem na modré zóně.

Strategická poloha bytu v klidné ulici, zároveň však v širším centru města, jej předurčuje k typicky městskému životu v dosahu obchodů, škol a školek, restaurací, kaváren, divadel, klubů, galerií, ale i přírodní zeleně parků Vrch Vítkov a Parukářka. Zastávka autobusu směr metro Florenc je vzdálená pár minut pěší chůze, přičemž jízda trvá 4 minuty. Tramvajová zastávka Viktoria Žižkov nabízí spojení s Hlavním nádražím či Václavským náměstím. Z Tachovského náměstí je možné projít pěším tunelem do Karlína a k zastávce metra Křižíkova.

Nabídková cena zahrnuje veškeré vybavení vyobrazené na fotografiích.

Podlahová plocha 74,56 m2 (dle prohlášení vlastníka 58,5 m2, zbývajících 16,06 m2 tvoří horní patro kolaudované jako půda), terasa 7,1 m2.

Vybavení

  • Klimatizace
  • Terasa

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106351
  • Cena celkem
    11 950 000 Kč / 473 267 €
  • Podlahová plocha *
    75 m²
  • Terasa
    7 m²
  • Celková plocha
    82 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.