Informace

Pozemek č. 8

Nabídka jihozápadně orientovaného stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu na ideálním místě v přírodním parku na okraji města Kralupy nad Vltavou.

Pozemek má přípojku vody, elektřiny i plynu. Koeficient zastavitelnosti je 30 %, maximální zastavěná plocha je 830 m2. Na pozemku může vzniknout rodinný dům se dvěma podlažími + podkroví (popř. ustupujícím podlaží).

Mírně svažitý pozemek je součástí souboru několika parcel rozkládajících se na krásném místě přímo na kraji lesa. Díky této poloze v okolí nehrozí už další zástavba. Pro pozemky je vybudována asfaltová komunikace a veřejné osvětlení.

Minice jsou okrajovou částí města Kralupy nad Vltavou, které nabízí výbornou infrastrukturu a pohodlné spojení s metropolí autem i hromadnou dopravou. Centrum města se vším potřebným je od pozemku vzdáleno 2 kilometry. Lokalita v přírodním parku Okolí Okoře a Budče je vhodná pro rodinné bydlení uprostřed přírody plné přírodních i historických památek vybízející ke sportovním aktivitám a procházkám.

Celková plocha 2784 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43954
  • Cena celkem
    11 990 000 Kč / 473 539 €
  • Cena za m2
    4 307 Kč / 170.10 €
  • Celková plocha
    2 784 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Informace o projektu

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.