Home Staging

Interiérové poradenství, Praha

Ve svém bytě či domě tráví moderní člověk značnou část svého života. K tomu, aby tento čas byl co nejpříjemnější, může značnou měrou přispět i atraktivní design interiéru. Interiérová designérka Jitka Kobzová se svojí firmou Home Staging poskytuje v České republice i v zahraničí již přes dvě desetiletí profesionální služby v oblasti interiérového poradenství a ráda vám pomůže získat zcela nový pocit z bydlení.

Jitka Kobzová má za sebou dlouhá léta úspěšné zahraniční praxe v Dubaji, Kuvajtu a Londýně. Českým klientům tak přináší bohaté zkušenosti s designem interiéru, ať už jde o interiéry bytové či komerční, s úpravami interiérů, interiérovým poradenstvím, home stagingem a dalšími službami. V případě home stagingu jde o službu, která dosud v České republice není příliš známá, konkrétně o úpravy nemovitosti před jejím prodejem či pronájmem za účelem zvýšení její tržní hodnoty a urychlení prodeje. Při výběru nemovitosti se potenciální klient často rozhoduje již během prvních patnácti sekund. Právě díky kvalitně provedenému home stagingu se zvýší pravděpodobnost toho, že k prodeji či pronájmu dojde.

Firma Home Staging však rozhodně má co nabídnout i všem těm, kdo se nechystají svůj byt či dům prodat. Těm nabízí profesionální interiérové poradenství, díky kterému získá jejich byt zcela nové kouzlo. Při přípravě i realizaci veškerých návrhů interiéru vychází firma vždy maximálně vstříc požadavkům a nárokům každého klienta. S těmi se zástupkyně firmy seznámí v rámci první nezávazné schůzky, kterou firma nabízí zcela zdarma. Firma Home Staging je branou k novému, atraktivnějšímu interiéru. 

  • Adresa
    U Měštanského pivovaru 6,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.homestaging.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.