InSpiro

Obchody s nábytkem v Praze

Kvalitní moderní nábytek, nápadité bytové doplňky od evropských dodavatelů a vlastní kolekci doplňků a nábytku z masivního dřeva koupíte v designovém obchodě InSpiro na pražských Vinohradech.

Seženete tu originální designové kousky od bytového textilu, nádobí, 3D tapet, po lampy, moderní křišťálové lustry, módní doplňky, zrcadla apod. V InSpiru si lze také objednat celodřevěné podlahy, dlaždice, parkety, mozaiky a jiné podlahové krytiny a obklady, stejně jako osvětlení, židle, pohovky, knihovny a mnoho dalšího. To vše od evropských výrobců vyznačujících se kvalitou zpracování a moderním designem jako např. Porada, Parri, Kartell, Duvivier, Thonet, Uffix a dalších. Sortiment je možné si prohlédnout na internetových stránkách InSpira a pro důkladnější prohlídku pak navštívit kamennou prodejnu na Vinohradech. Zakoupené zboží v hodnotě nad 5000 Kč vám rádi doručí zdarma po Praze. Radost svým blízkým můžete udělat zakoupením dárkového poukazu v hodnotě 600 Kč, 1 200 Kč nebo 3 000 Kč.

V InSpiru vám také navrhnou a vyrobí nábytek na míru. Specializují se na výrobu nábytku z masivního dřeva, dýhy a lakovaných MDF desek. Není nic lepšího než mít doma originální kousek, který nikde jinde nenajdete. Služby poskytované InSpirem zahrnují také interiérové poradenství. Specializují se na rezidenční interiéry, v nichž upřednostňují čisté linie, přírodní materiály a důraz je kladen na funkčnost a pochopitelně také na potřeby klienta.
 

  • Adresa
    Praha 10,Varšavská 26
  • Telefon
  • Web
    www.inspirointeriery.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.