ATELIER KUNC architects

Architektonická studia v Praze

ATELIER KUNC architects tvoří tým mladých architektů vedených MgA. Michalem Kuncem. Ateliér se specializuje na navrhování a realizaci moderních rodinných domů na klíč a na tvorbu a realizaci interiérů a zahrad.

V roce 2004 získal ocenění za nejlepší interiér roku v České republice – GRAND PRIX 2004 za projekt a realizaci Club restaurant Stromovka pro Tenis club Stromovka. Michal Kunc a jeho kolegové jsou přesvědčení, že spolupráce ateliéru a klienta by měla být radostná, nikoliv stresující. Filozofií ateliéru je především pohoda bydlení. Návrh rodinného domu proto vzniká při vzájemné komunikaci klienta a autorů projektu – klient musí mít ze spolupráce pocit, že dům vzniká podle jeho představ a přání a naplňuje jeho potřeby.

Při navrhování rodinných domů a vil se architekti ateliéru snaží o co největší pocit pohody a o propojení interieru se zahradou. Rodinné domy navrhované ateliérem Kunc jsou o filozofii vzdušného, volného prostoru, o velkých oknech, která do interiérů pouštějí dostatek slunce a přechod mezi zahradou a domem bývá navržen co nejpřirozeněji. Portfolio služeb ateliéru pokrývá celý vznik rodinného domu od konceptu až po výběr dodavatelských firem, realizace jak interieru tak samotné stavby a autorský a technický dozor na stavbě.

 

  • Adresa
    Nad Spádem 650/12,Praha 4 - Podolí
  • Telefon
  • Web
    www.atelierkunc.com

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.