Pavilon

Obchody s nábytkem v Praze

Sháníte-li designový nábytek a doplňky, neváhejte a navštivte vinohradský Pavilon, kde naleznete široký výběr výrobků s nadčasovým designem, který vás jistě zaujme.

Tato novorenesanční budova kdysi bývala vinohradskou tržnicí, kde zemědělci prodávali vypěstovanou zeleninu, mléčné výrobky a maso. Dnes je budova nejnovější mekou pražského designu, kde pod jednou střechou můžete nakoupit řadu úžasných předmětů domů i do kanceláře. Budova sama prošla pečlivou rekonstrukcí s důrazem na zachování historických prvků včetně původní strojovny, kterou mohou díky jejím proskleným stěnám obdivovat všichni návštěvníci Pavilonu. V průběhu rekonstrukce byl navíc interiér budovy otevřen, díky čemuž vznikl krásný vícepatrový palác plný kvalitního designového nábytku.

V Pavilonu můžete nakoupit zboží respektovaných značek, jakými jsou Stockist (současný stylový a světově proslulý nábytek a doplňky), Modernista (repliky nábytku, svítidel a keramiky od slavných českých designérů), Lugi (na míru vyráběný dřevěný nábytek který je zároveň moderní a klasický), Fullstars (špičková domácí kina a hi-fi systémy), Barkotex (nádherné kvalitní koberce a podlahy), Lavmi (okouzlující tapety a textilie), Brother & Duck (dlažby, vybavení koupelen, kuchyňský nábytek a doplňky), Confido Home (luxusní lůžkoviny) a Vartian (moderní ručně tkané koberce). Hledáte-li kvalitní květinářství, můžete zavítat do prodejny Mario Wild Flowers, která se rovněž nachází v Pavilonu a nabízí zelené kreace pro všechny příležitosti i pro doma, které jsou okouzlující a jakoby z jiného světa. Máte-li zájem o koupi současných českých uměleckých děl, nenechte si ujít Galerii Pavilon, ve které naleznete úchvatné obrazy i sochy a kde se pořádají krátkodobé výstavy. Proč si po nákupech v této jedinečné industriální budově nedopřát trochu odpočinku nad šálkem kávy a zákuskem v Cafe Pavilon? Tato příjemná kavárna s výhledy po celém interiéru Pavilonu nabízí navíc i lehké pokrmy.

  • Adresa
    Vinohradská 1200/50,Praha 2
  • Web
    www.pavilon.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.